Index Vakbarát Hírportál

Jane Fonda szép nőkkel győzte volna meg Trumpot a klímavédelem fontosságáról

2019. december 18., szerda 23:29

Jane Fonda azt tervezte, hogy 2016-os elnökké választása után találkozót kér Doland Trumptól, hogy meggyőzze őt a globális felmelegedés elleni harc fontosságáról, ám a terve végül nem valósult meg.

Az MTI híre szerint a Barbarella és sok más film színésznője kedden Washingtonban beszélt korábbi szándékáról, amely szerint hivatalba lépése után néhány vonzó klímaaktivista, például Pamela Anderson, társaságában látogatta volna meg az amerikai elnököt.

Valahogy ismerem az olyan férfiakat, mint Trump. Arra gondoltam, hogy három-négy szép, érzéki, csodás aktivista, például Pamela Anderson, valamint néhány tudós részvételével egyeztetek egy találkozót Trumppal, és letérdelünk előtte. Azt mondtuk volna neki: Trump elnök, ön az egész világ hőse lehetne, a legfontosabb ember, aki valaha született, a legjobb, legtökéletesebb, legcsodálatosabb, legnagyobb, leghatalmasabb, legvarázslatosabb, ha védené a bolygót

– mondta Fonda, aki az elképzelést Trump veje, Jared Kushner elé terjesztette, ő azonban feleségéhez, Ivanka Trumphoz irányította, mondván, ő a környezetvédő a családban. Ivanka állítólag jót nevetett az ötleten, Fonda azonban nem hallott többé felőlük.

Mivel az elképzelésből semmi nem valósult meg, a színésznő Washingtonba költözött, hogy tömegtüntetéseket szervezzen a klímavédelem mellett. Tiltakozott többek között a washingtoni Capitoliumnál is, ahol többször le is tartóztatták.

.

Rovatok