Index Vakbarát Hírportál

Bővül az Omega Testamentuma, továbbra is tart a hírzárlat

2021. november 21., vasárnap 18:24

Az Omega hamarosan megjelenteti legutóbbi, Testamentum című lemezének hanglemezváltozatát. Ehhez kapcsolódóan írták Facebook-üzenetükben, hogy 

három napja emlékeztünk meg Benkő Laci halálának évfordulójáról. Ma van egy éve, hogy Mihály Tamás is eltávozott közülünk. Alig egy hete robbant a hír, hogy Kóbor János, Mecky is kórházba került. Miközben szorítunk érte, azon gondolkodunk, mennyire volt sorsszerű a Testamentum lemez zenei és szövegvilága.

A zenekar közölte, hogy a most megjelenő lemez három dallal bővebb lesz, mint a CD, ezért egy maxi CD-t is megjelentetnek. Hozzátették:

A kislemez alcímét Mecky javasolta még hónapokkal ezelőtt, az egyik dal címe után. Bízzunk benne, hogy Mecky felépülése után csak legyintünk ezekre a véletlenszerű összecsengésekre!

Legutóbbi posztjában a zenekar közös imára hívta Kóbor János rajongóit, hogy együtt gondoljanak rá, adjanak erőt neki. Mint megírtuk, november 13-án kórházba került az Omega frontembere. Néhány nappal később a 78 éves énekest a SOTE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikájára szállították, ahol tovább kezelik, miután elkapta a koronavírust. A családja teljes hírzárlatot rendelt el, ezért az állapotáról nincs hír.

A zenekar gitárosa, Molnár György Elefánt korábban a Blikknek nyilatkozva elmondta, reményeik szerint mielőbb javul az állapota, és hazaengedik a kórházból.

Csak remélni tudjuk, hogy ez valóban így lesz. Nagy terveink vannak, jövőre lesz hatvanéves az Omega, és hatalmas jubileumi bulival készülünk, amin ott kell lennie Meckynek

– mondta a zenekar gitárosa.

Rovatok