Index Vakbarát Hírportál

Lukács László mehet az X-Faktorba, Puzsér Róbert lehet a következő Nagy Ő

2023. január 2., hétfő 11:37

Az Index idén is végigkövette a hazai televíziózás show-műsorainak fősodrát, és úgy döntöttünk, hogy az év zárásaként összeszedjük, mi kiket látnánk legszívesebben 2023-ban a képernyőkön. Négy lehetséges műsor lehetséges hírességeit szedtük listába, és az önök véleményét is megkérdezzük, hogy kiket tartanának a legjobb választásnak, ha egy tévécsatorna döntéshozói székében ülnének.

X-Faktor, Való Világ, A Nagy Ő. Százezreket szögeztek idén is a képernyők elé ezek a műsorok, mégis sokszor hallani, hogy nem feltétlen elégedettek az emberek azzal, hogy mégis kik a résztvevők vagy az ítészek egy-egy show-ban. Ezen felbuzdulva úgy döntöttünk, hogy összeállítjuk a saját listánkat abból, hogy mi kiket invitálnánk meg egy-egy ilyen műsorba, valamint erről kikérjük az önök véleményét is. Egy pillanatra mind a tévécsatornák vezetőinek képzeletbeli székébe csöppenünk, hogy összeállítsuk 2023 show-műsorainak új szereplőgárdáját.

X-Faktor

Van olyan tévénéző, aki ne imádná, utálná, vagy szimplán próbálná ignorálni az RTL zászlóshajójának számító zenés tehetségkutatót? Az sokféle lehet, amit gondolunk az adásról, de az, hogy minden évben megrendezik, akár akarjuk, akár nem, már szinte hagyomány a magyar televíziózásban. Idén is végigkövettük az adást, beszámolva annak részleteiről, a továbbjutókról, majd a nyertesről.

Ön kiket látna Herczeg Erika mellett legszívesebben az X-Faktor zsűrijében?

  • 7845
    Lukács László, Pásztor Anna, Krúbi
  • 2041
    Kispál András, Sena Dagadu, Vitáris Iván
  • 1056
    Busa Pista, Schoblocher Barbara, Járai Márk

Vannak, akik kimondottan a zsűritagok személye miatt szeretik a műsort, de sokan épp ellenkezőleg. Most feldobjuk a labdát, miszerint önök kiket látnának szívesen egy kifordított X-Faktor zsűrijében?

Az eddigi zsűri magját lecseréljük, csupán a frissen debütált Herczeg Erikát hagyjuk a körben, mellé pedig szemeztünk a mai könnyűzene friss neveiből és régi motorosaiból párat. Háromszor három előadó, mind más és más zenei körből.

A Nagy Ő

Idén Árpa Attila kegyeiért versenyezhettek a mindenre elszánt hölgyek, volt szokásos dráma, intrika, meg minden, ami kell. Ez tényleg az a műsor, ahol a központi figura visz el mindent, ha pedig a versenyzők nem is kifejezetten izgalmasak, vagy épp szimpatikusak, az ember A Nagy Ő személye és reakciói miatt nézi meg az egymásra halmozódó adásokat.

Ön kit látna szívesen, mint a következő Nagy Ő?

  • 7457
    Puzsér Róbert
  • 2658
    Bochkor Gábor
  • 2378
    Zimány Linda
  • 1290
    Azahriah

Ez a műsor élt meg jó és rossz szériákat, szinte csakis a főszereplőn múlt ez mindig is. Ebből kiindulva, kíváncsiak vagyunk, hogy önök kit látnának szívesen, akinek a szerelmi életét terítékre helyezik a kamerák kereszttüzében.

A játék kedvéért pedig tegyük fel, hogy a felsoroltak között épp mindenki szabad, így lelkifurdalás nélkül beinvitálható az adásba

Az álommeló

Az RTL frissen bejelentett műsorának központi témája, hogy akad egy híres és befolyásos ember, akinek szakmai berkeken belül sokfelé elér a keze, most pedig éppen asszisztenst keres maga mellé. Amint felcsendült az ötlet, rögtön végigfutott az agyunkon, hogy vajon kikkel lehetne még izgalmasan készíteni ilyen műsort.

Ön kinek az asszisztens keresését nézné meg legszívesebben?

  • 2449
    Lakatos Márk
  • 2383
    Köllő Babett
  • 1788
    Eszenyi Enikő
  • 1086
    Fejes Tamás

Végigjártuk a színház, a divat, a film és a rock and roll világát, hogy találjunk néhány olyan karaktert, akinek az asszisztenskeresése beleszögezne minket a fotelünkbe egy-egy unalmas kedd estén.

Hogy ezeknek a személyeknek valójában mennyire van szükségük asszisztensekre, az előttünk ismeretlen, de amennyiben keresnek ilyen embert, az a munka semmiképp sem lehet unalmas.

Való Világ VIP

Na igen, ez az a műsor, amelyik a leginkább megosztó. A botrányokról és már-már erőszakosan felpumpált őrültségekről jól ismert Big Brother ellenlábas évadról évadra igyekezett megdönteni a nézettségi rekordokat. A Big Brother külföldön készített egy olyan változatot, melyben ismeretlen arcok helyett hírességek szerepelhettek a villalakók soraiban. Ez a verzió itthon is megjelent, de ahogy a Való Világ is leküzdötte nézettségben a Big Brothert, úgy esélyes volt, hogy a VIP-verzió sem marad életképes.

Ön kikkel koronázná meg az összezárt hírességek tébolyát?

  • 3509
    Kulcsár Edina, GwM, Szabó András (Csuti)
  • 2326
    Gáspár Laci, Kajdi Csaba, Rácz Jenő
  • 1496
    Nagy Ervin, Dzsúdló, Kovács Patrícia

Mostanra, hogy a villalakók hajója egyedül úszik a vízen és nem csatározik tovább a nagy testvérrel, talán érdemes lehet egy VIP-verzióval megpróbálkozni, ha már úgyis sorra dobja ki a csatorna a hírességekkel készült mindenféle valóságshow-kat.

Kialakítottunk egy hat névből álló listát különféle emberekből, amihez önöket kérjük meg, hogy helyezzék fel a pontot az i-re. A mi a csapatunk tagjai: Csernus Imre, Áron András (Apey), Péterfy Bori, Dobos Evelin, Tóth Andi, Fluor Tomi.

(Borítókép: Puskás Peti, Herceg Erika, Miller Dávid, Bye Alex és Gáspár Laci 2022. október 19-én. Fotó: Kaszás Tamás / Index)

Rovatok