Index Vakbarát Hírportál

Jamie Foxx a betegségéről: Váratlan, sötét utazás volt

2023. augusztus 18., péntek 15:47

Jamie Foxx az Instagramon hallatott magáról. Az Oscar-díjas színész-komikus a közösségi oldalán mondott köszönetet mindenkinek, aki imádkozott érte, miután egészségügyi komplikációk miatt kórházba került az év elején.

Helyi idő szerint 2023. április 11-én, kedd reggel szállították kórházba Jamie Foxx amerikai színész-komikust, miután egészségügyi komplikációk léptek fel nála.

Bár a család nem árulta el, pontosan mi történt, lánya, Corinne Foxx arra kért mindenkit, hogy míg apja felgyógyul, ne keressék őket, a magánéletüket pedig tartsák tiszteletben – ahogy azt korábban megírtuk. Foxx végül csaknem egy hónapot töltött kórházban, ám nemrég már hajózni látták őt, amint vidáman integetett a rajongóknak a fedélzetről, így feltételezhető volt, hogy sokkal jobb állapotban van, végül erről ő maga adott tájékoztatást. 

Jamie Foxx most egy Instagram-sztorit tett közzé egészségi állapotáról, a bejegyzését néhány képpel illusztrálta. 

Egy embert nézel, aki hálás. Váratlan, sötét utazás volt, de látom a fényt. Hálás vagyok mindenkinek, aki imádkozott értem

Az Oscar-díjas színész köszönetet mondott támogatóinak. „Sok embernek szól a köszönet. Nem tudjátok, mennyit jelentett ez nekem” – fogalmazott.

Mindenkitől bocsánatot kért

Ahogy azt korábban megírtuk, az Oscar-díjas színész, Jamie Foxx nemrégiben Instagramján megosztott egy szöveges bejegyzést, amiben azt írta,

Szeretnék bocsánatot kérni a zsidó közösségtől és mindenkitől, akit a bejegyzésem megsértett. Most már tudom, hogy a szóhasználatom sértő volt, és sajnálom. Nem ez volt a szándékom.

Foxx üzenete egy korábbi, a hírfolyamában már nem található posztjára utalt, amelyben ez állt: „Megölték ezt a Jézus nevű fickót... Mit gondolsz, mit fognak veled csinálni?”. A posztot a #fakefriends és #fakelove hashtagekkel zárta – írja a CNN.

A poszt kritikusai az „ők” utalást a zsidó népre értették, ami azért sértő a közösség számára, mert történelmileg az antiszemitizmus azzal a hittel függ össze, hogy a zsidók felelősek Jézus haláláért.

Rovatok