Index Vakbarát Hírportál

Bödőcs Tibor új könyvében Hitler és Sztálin szerelembe esik

2023. szeptember 27., szerda 17:40

Bödőcs Tibor, az ország legismertebb humoristája Prímszámok hóesésben című új könyve apropóján a Válasz Online-nak adott interjút, amelyben többek között beszélt a kormány és a stand-uposok viszonyáról, Fábry Sándorral való kapcsolatáról, valamint arról, hogy mit gondol Orbán Viktorról és az ellenzékről.

Bödőcs Tibor Prímszámok hóesésben című legújabb könyvében az elnyomásról, a diktatúráról és a ruszki propaganda szatírájáról is írt. A Válasz Online-nak adott interjúból kiderül az is, hogy miért nem érzi úgy, hogy kollaborálna a hatalommal, még annak ellenére sem, hogy a Mathias Corvinus Collegium (MCC) által megvásárolt Libri kiadójánál maradt. 

A humorista többek között arról is beszélt, hogy

Mint megírtuk, az MCC csaknem százszázalékos tulajdonrészt szerzett a Libri Csoportban, és a hírre több, a kiadónál tevékenykedő és könyveit ott megjelentető szerző is tiltakozással reagált, köztük Bödőcs Tibor humorista is, aki hosszú Facebook-posztban fejtette ki véleményét a helyzetről. Nem sokkal később Péterfy-Novák Éva író jelentette be, hogy nem adatja ki könyveit többé a Librivel.

Rovatok