Index Vakbarát Hírportál

Ryan Gosling hisztérikusan sikítozott

2024. február 14., szerda 13:50

A Barbie-hatás még mindig nagyon jól működik, és ezt pontosan tudják Hollywoodban is, ezért nem meglepő, hogy a film több szereplőjét is használják az Oscar-díj-átadót népszerűsítő videójukban. De persze nem hiányzik a klipből a szarkazmus sem.

A Barbie-mozit az egész világ megvette, még a fanyalgók is találnak benne szerethető elemeket, ezért jó húzás volt Kate McKinnont, America Ferrarát és Ryan Goslingot főszerepbe tenni Jimmy Kimmel, a show házigazdája mellé. 

Ahogyan azt a MediaFuture megírta, jópofa sztorit kerítettek a beharangozóhoz, a Barbie című film minden fontosabb elemét újratöltve.

A videó kifejezetten zseniális, ugyanis rengeteg ponton kapcsolódik a műhöz, amiből inspirálódott. Miután Kimmel Furcsa Barbie-tól kér segítséget, kettejük párosa autóba pattan, és végigutaznak az Oscar-jelölt filmek útján. Természetesen Matt Damon mellett is elhaladnak, akinek Kimmellel évek óta húzódó kamuviszályáról is megemlékeznek azzal, hogy a műsorvezető beszól a színész külsejére.

De a klip nem csak simán leveszi az eredeti történetet, a végén került bele egy kis csavar is. 

Noha Ryan Gosling maga a jelöltek között van, többször hangot adott annak, mennyire elégedetlen az Amerikai Filmakadémia tagjainak döntésével azt illetően, hogy sem a címszerepet alakító Margot Robbie, sem a rendező, Greta Gerwig nem került be az Oscar-díj esélyesei közé. 

A kisfilm épp erre építi az egyik poénját, amelynek végkifejlete az, hogy Gosling hisztérikus sikításba kezd, de addig a pontig is érdemes megnézni, mert tele van vicces jelenettel. 
Alighanem ezzel a videóval sikerül az Oscar-gála folyamatosan csökkenő nézőszámát emelni, de aki nem erre áldozná március 10-én a vasárnap éjszakáját, annak jó hír, hogy az Index beszámol majd a nyertesekről.  

 

Rovatok