Index Vakbarát Hírportál

Intenzív osztályra került a Radiohead gitárosa

2024. július 13., szombat 08:33

Jonny Greenwood egy fertőzés következtében kerül kórházba, jelenlegi felállásának így több koncertet le kell mondania a most futó európai turnéjukon.

Kórházba került a Radiohead gitárosa és billentyűse, Jonny Greenwood. Az 52 éves angol zenész egy fertőzés következtében került intenzív osztályra, amelyről jelenlegi bandája, a The Smile számolt be az X-en (korábban Twitter).

A poszt szerint az oxfordi születésű gitáros pár napja csúnyán lebetegedett, és sürgős kórházi ellátásra szorult, az intenzív osztályra is be kellett feküdnie.

„Szerencsére már nincs veszélyben, és nemsokára hazatérhet.”

Az orvosok javaslatára a The Smile lemondta összes fellépését addig, ameddig Greenwood nem épül fel teljesen. A Radiohead énekeséből, Thom Yorke-ból, a Sons of Kemet dobosából, Tom Skinnerből és a gitárosból álló szupercsapat augusztusban Svájcban, Svédországban, Németországban és Lengyelországban játszott volna, azonban turnéjuk európai részét nem tartják meg. Ahogy az X-en írták, a koncertek árát a jegyeladóknál tudják visszakérni azok, akik érintettek a lemondásokban – írja a Sky News.

Rovatok