Index Vakbarát Hírportál

Elrabolva 3-at nézett a rabló, elrabolták

2015.01.09. 10:29

Bombasztikus filmes-bűnűgyis hírt írt meg pénteken a Szegedma.hu:

Az Elrabolva 3 vetítéséről “rabolták el” a szegedi dohánybolt rablóját

A vicces cím tényleg jól leírja a történteket: a 27 éves K. Sándor a Szeged Plázában akarta megnézni az Elrabolva 3-at a barátnőjével, ám mivel január 6-án a gyanú szerint ő rabolta ki az egyik szegedi Nemzeti Dohányboltot, a filmet már nem láthatta, mivel a kocsiját felismerő rendőrök kivitték a moziból.

ELRABOLVA 3. előzetes

A rendőri akciót azonban sok mozinéző az Elrabolva 3 promójának hitte:

A srác egyfolytában kérdezgette: mit csináltam, hova visznek? A válasz annyi,hogy tudod te azt. A fiúval volt egy lány is, aki nekiesett a rendőröknek, hogy hagyják a fiút. Majd a társaság utat törve a 18 órási filmre várakozók között, nagy felbolydulást hagyva távozott. A csavar, hogy az Elrabolva 3-ra várakoztunk épp, a film promójának is beillett volna ez a rajtaütéses jelenet, de sajnos ez a való világ.

A Szegedma.hu cikkéből az is kiderült, hogy a nyomozók az újszegedi körzeti megbízottakkal együttműködve kiderítették: K. Sándort a rablásban testvérének élettársa segítette sofőrként. Ő az esti órákban feladta magát, miután megtudta, hogy a rendőrök megyeszerte keresik. A nyomozók a házkutatások során lefoglalták a bűncselekmény elkövetéséhez használt kést és sálat.

A Szegedi Rendőrkapitányság K. Sándor és a 25 éves K. Andor ellen felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indított eljárást. A rendőrök mindkét férfit őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.