Index Vakbarát Hírportál

Meghalt Shelley Smith, a Magnum és a Gyilkos Sorok sztárja

2023.08.14. 15:23
Hetvenéves korában meghalt Shelley Smith egykori szupermodell, színésznő, aki játszott a Magnum és a Gyilkos sorok című sorozatokban is.

Smith a Hollywood Presbyterian kórházban halt meg, azt követően, hogy kómába esett a szívleállása után – közölte a férje, Michael Maguire a Facebookon múlt hét szerdán a Variety beszámolója szerint. 

Imádott segíteni az embereken. Leginkább nekem segített. Jobb ember lettem általa, nagyszerű házasságunk volt. Nem tudom, hogyan tudnék nélküle élni. De azt tudom, hogy hihetetlen kapcsolatunk volt, és olyan tiszta, amilyen csak lehet

– fogalmazott. 

Smith az 1970-es évek elején kezdte modellkarrierjét, szerepelt a Harper's Bazaar címlapján, valamint a Vogue, a Mademoiselle és a Glamour magazinokban is. 1979-ben televíziós karrierre váltott,  a The Associates című sorozatban debütált olyan színészek mellett, mint Martin Short, Wilfrid Hyde-White és Alley Mills.

1983 és 1984 között az NBC Szerelem és becsület című sorozatában játszott, majd a 80-as években láthattuk őt a Haláli buli című filmben, valamint a Szerelemhajóban, a Magnumban, A zsarunőben, és a Gyilkos sorokban is.