Index Vakbarát Hírportál

Fény derült Sophie Turner és Joe Jonas válásának valódi okára

2023.09.06. 09:00
Sophie Turner férje, Joe Jonas kedden hivatalosan is beadta a válókeresetet Floridában. Házasságuk felbontását azzal indokolták, hogy egy ideje „helyrehozhatatlanul megromlott” a kapcsolatuk.

Ahogy beszámoltunk róla, a Jonas Brothers együttes tagja legalább két Los Angeles-i válóperes ügyvéddel is konzultált, mielőtt úgy döntött, hogy felbontja házasságát Sophie Turnerrel. A híresztelések szerint a válófélben lévő hollywoodi sztárpár már legalább hat hónapja komoly problémákkal küzdött, mielőtt megszületett a döntés. 

Egy ideig úgy tűnt, hogy minden rendben van közöttük, de az elmúlt hetekben többen is észrevették, hogy az énekes nem viseli a jegygyűrűjét. Nemrég a Miamiban található villájukat is eladták.

A pár békülésére már nem sok remény maradt, ugyanis Sophie Turner férje, Joe Jonas kedden hivatalosan is beadta a válókeresetet Floridában – közölte a CNN. Mint írták,

a hivatalos iratokban a házasság „helyrehozhatatlan megromlását” nevezte meg a válás okaként.

A Trónok harca sztárjának 2020-ban született meg az első, majd 2022-ben a második gyermeke Joe Jonastól. A lap úgy tudja, hogy a két kicsit közösen nevelik majd. Sophie Turner és Joe Jonas egy házassági szerződést is kötött, így a problémás kérdésekben a korábbi dokumentum is segíthet.

Turner és Jonas 2016-ban ismerkedtek meg, egy évvel később pedig eljegyezték egymást. A válófélben lévő sztárpár két esküvőt  is tartott 2019-ben. Az első ceremóniára Las Vegasban, majd a dél-franciaországi Chateau de Tourreau-ban került sor.