Index Vakbarát Hírportál

Sophie Turner férjét, Joe Jonast okolják a válás miatt

2023.09.07. 20:41
Négy év házasság után elválik Sophie Turner és Joe Jonas. A válókeresetet a Jonas Brothers énekese adta be kedden. Sajtóértesülések szerint a kapcsolat a férj viselkedése miatt romlott meg.

Ahogy beszámoltunk róla, a Jonas Brothers együttes tagja legalább két Los Angeles-i válóperes ügyvéddel is konzultált, mielőtt úgy döntött, hogy kedden beadja a válási papírokat. A hivatalos iratokban a házasság „helyrehozhatatlan megromlását” nevezték meg.

A Trónok harca sztárjának 2020-ban született meg az első, majd 2022-ben a második gyermeke Joe Jonastól. A két kicsit közösen nevelik majd. Sophie Turner és Joe Jonas egy házassági szerződést is kötött, így a problémás kérdésekben a korábbi dokumentum is segíthet.

A híresztelések szerint a válófélben lévő hollywoodi sztárpár már legalább hat hónapja komoly problémákkal küzdött, mielőtt megszületett a döntés. Egy ideig úgy tűnt, hogy minden rendben van közöttük, de az elmúlt hetekben többen is észrevették, hogy az énekes nem viseli a jegygyűrűjét. Nemrég a Miamiban található villájukat is eladták.

Nem kapott elég támogatás férjétől Sophie Turner

A TMZ forrásai szerint Sophie Turner küszködött a második gyermekük születése után, mivel úgy érezte Joe Jonas nem támogatta eléggé. Mint írták, a színésznő nem akarta elhagyni otthonukat, mivel félt, hogy lesifotósokkal lesznek körbevéve.

Mindezek ellenére férje nyomására több eseményen is megjelentek. 

Sophie kifejezetten kényelmetlenül érezte magát ezeken a rendezvényeken, amelynek többször is hangot adott. A lap szerint a következő alkalommal Joe már egyedül érkezett, ahol többeknek panaszkodott felesége viselkedéséről.