Index Vakbarát Hírportál

Magyar kaszkadőrt vett védelmébe Arnold Schwarzenegger

2023.09.16. 06:10
Óriási segítséget nyújtott Piroch Gábornak a Terminátor színésze. Arnold Schwarzenegger egy referencialevelet küldött a bevándorlási hivatalnak, hogy a magyar kaszkadőr az Egyesült Államokban maradhasson.

A hetvenéves magyar kaszkadőr a Dr. Milesz News 24 Channel műsorában beszélt Karizs Tamás műsorvezetőnek arról, hogyan forgathatott együtt a hollywoodi világsztárokkal – szúrta ki a Blikk.

Piroch Gábor szerint jelentősen támogatta karrierjét Andy Vajna. Az adásban felidézte, hogy a filmproducer családtagként kezelte: a luxusvillájában lakott, de a motorját és a magánrepülőgépét is használhatta. 

Kiemelte, hogy fontos szerepet játszott az életében Arnold Schwarzenegger, akit Andy Vajnának köszönhetően ismert meg. A magyar kaszkadőr korábban nem teljesített egy feltételt az Egyesült Államokban, ezért majdnem elvették a zöldkártyáját. A Terminátor színésze a kitoloncolás elől mentette meg Piroch Gábort.

Volt ugyanis egy referencialevelem, amit Arnold ­Schwarzenegger írt alá, aki akkor már kormányzó volt. Ezt megemlítettük a bevándorlási hivatalban. Természetesen az ügyintéző azt hitte, hogy blöffölünk, de a fellebbezéshez benyújtottuk a levelet is, és két hét múlva a kezemben volt a zöldkártya

– mesélte az adásban a kaszkadőr-tanácsadóként dolgozó Piroch Gábor a lap beszámolója szerint.