Index Vakbarát Hírportál

Megható fotót osztottak meg a gyógyíthatatlan beteg Bruce Willisről

2023.11.24. 16:31

Hálaadást ünnepeltek csütörtökön az Egyesült Államokban, amelyről Bruce Willis felesége, Emma Heming egy megható családi fotót is megosztott közösségi oldalán.

A gyógyíthatatlan betegséggel küzdő színészt felesége ölelte át, szerettei körében. Az összejövetelen látható volt Bruce Willis korábbi felesége, Demi Moore, valamint közös lányaik. A fotón a színész két kisebbik lánya, Mabel Ray és Evelyn is szerepelt. 

Nagyon hálás vagyok azért, hogy megismerhettem ezt a fajta szeretetet. Boldog hálaadást kívánok nektek!

– írta a családi fotóhoz Emma Heming.

Folyamatosan romlik Bruce Willis állapota

Mint írtuk, a színész tavaly márciusban tudatta a nagyvilággal, hogy afáziában szenved, amely miatt kognitív készségei rohamosan romlani kezdtek. Bruce Willis állapota sajnos azóta is folyamatosan romlik.

A betegség következményei ebben az évben már hónapról hónapra észlelhetők is voltak, nemrégiben volt felesége, Demi Moore nyilatkozott úgy, hogy a 68 éves színész már fel sem ismeri őt. Glenn Gordon Caron pedig korábban arról beszélt, hogy Bruce Willis már teljesen elveszítette az életkedvét, és alig beszél. 

A népszerű hollywoodi színész szinte már a szeretteit sem képes felismerni, küzdeni akarásával azonban remek példát mutat sorstársainak.