Index Vakbarát Hírportál

Megható fotót osztottak meg a gyógyíthatatlan beteg Bruce Willisről

2023.11.24. 16:31
Hálaadás alkalmából tartottak összejövetelt Bruce Willis családjánál. A gyógyíthatatlan beteg színészről egy szívhez szóló fotót is megosztottak, ahol szerettei ölelték át.

Hálaadást ünnepeltek csütörtökön az Egyesült Államokban, amelyről Bruce Willis felesége, Emma Heming egy megható családi fotót is megosztott közösségi oldalán.

A gyógyíthatatlan betegséggel küzdő színészt felesége ölelte át, szerettei körében. Az összejövetelen látható volt Bruce Willis korábbi felesége, Demi Moore, valamint közös lányaik. A fotón a színész két kisebbik lánya, Mabel Ray és Evelyn is szerepelt. 

Nagyon hálás vagyok azért, hogy megismerhettem ezt a fajta szeretetet. Boldog hálaadást kívánok nektek!

– írta a családi fotóhoz Emma Heming.

Folyamatosan romlik Bruce Willis állapota

Mint írtuk, a színész tavaly márciusban tudatta a nagyvilággal, hogy afáziában szenved, amely miatt kognitív készségei rohamosan romlani kezdtek. Bruce Willis állapota sajnos azóta is folyamatosan romlik.

A betegség következményei ebben az évben már hónapról hónapra észlelhetők is voltak, nemrégiben volt felesége, Demi Moore nyilatkozott úgy, hogy a 68 éves színész már fel sem ismeri őt. Glenn Gordon Caron pedig korábban arról beszélt, hogy Bruce Willis már teljesen elveszítette az életkedvét, és alig beszél. 

A népszerű hollywoodi színész szinte már a szeretteit sem képes felismerni, küzdeni akarásával azonban remek példát mutat sorstársainak.