Index Vakbarát Hírportál

Sophie Turner túllépett a szakításon, egy arisztokrata az új szerelme

2023.12.09. 06:40
Sophie Turner nem titkolózik tovább, nyilvánosan is felvállalta kapcsolatát új barátjával, a brit arisztokrata Peregrine Pearsonnal. A Trónok harca sztárja válófélben van Joe Jonastól, akivel két kislányuk elhelyezése miatt is pereskednek.

Sophie Turner nyilvánosan is felvállalta új kapcsolatát brit arisztokrata barátjával. A színésznő a héten ismét együtt mutatkozott Peregrine Pearsonnal. A Trónok harca 27 éves sztárját legutóbb Párizs utcáin kapták lencsevégre új szerelmével. 

A jelek szerint Sophie Turner nem titkolja tovább a kapcsolatát.

A színésznő csütörtök este Peregrine Pearsonnal sétált, majd egy szenvedélyesen csók is elcsattant közöttük – számolt be a Daily Mail.

A lap szerint kiszemeltjét sokan Perryként szólítják és egy előkelő brit családból származik. Peregrine Pearson ugyanis Cowdray 4. vikomtjának fia és egyben örököse is. Becslések szerint több mint 224 millió font – forintban számolva csaknem 100 milliárd – lehet a család nettó vagyona. Peregrine korábban III. Károly keresztlányával, Maria-Olympia görög–dán hercegnővel volt együtt, akivel nyár végén szakítottak. 

Úgy tűnik, Sophie Turner hamar továbblépett Joe Jonason. A sztárpár szeptemberben jelentett be, hogy négy év házasság után a válás mellett döntenek. A válókeresetet a Jonas Brothers énekese adta be, a hivatalos iratokban a felek a házasság „helyrehozhatatlan megromlását” nevezték meg. A híresztelések szerint a válófélben lévő hollywoodi sztárpár már legalább hat hónapja komoly problémákkal küzdött, mielőtt megszületett a döntés. A páros két kislányuk elhelyezése miatt is pereskedik.