Index Vakbarát Hírportál

Magyarországon forgatják az NCIS spin-off sorozatát, megvannak a szereplők

2024.07.16. 07:26
Megkezdődött a 10 epizódos NCIS:Europe forgatása Magyarországon, a Paramount+ pedig bejelentette a mellékszereplőket, akik csatlakoznak a Zivát és Tonyt alakító Cote de Pablóhoz és Michael Weatherlyhez.

A kamerák már forognak Budapesten, ahol az NCIS egykori színészei újra eljátsszák Ziva David és Anthony DiNozzo szerepét. Csatlakozik Isla Gie is csatlakozik hozzájuk, aki a 12 éves lányukat, Talit fogja alakítani – írja a Variety.

Szintén csatlakozik a szereplőgárdához Amita Suman (Árnyék és csontok) mint Tony biztonsági cégének műszaki vezetője, valamint Maximilian Osinski (Ted Lasso), aki egy orosz hackert alakít.

Az Emily Párizsban színésznőjeNassima Benchicou egy egykori ügynököt alakít, amíg a Carter Ügynök-ből ismert James D'Arcy egy magas rangú Interpol-ügynök bőrébe bújik.

Az új sorozat újraegyesíti Cote de Pablót, aki a 11. évad után hagyta ott az eredeti sorozatot, és Michael Weatherlyt, aki a 13. évad után távozott.

Az eredeti sorozatban a szereplők azt hitték, hogy Ziva meghalt, amíg Tony otthagyta a csapatot, hogy felnevelje a közös lányukat. Évekkel később Zivát mégis életben találták, így az egykori NCIS-ügynökök most közösen nevelik a lányukat Párizsban.

 Az eredetileg NCIS:Európa címen futó projekt forgatása már megkezdődött, azonban a sorozat premierjének időpontja még mindig ismeretlen.

(Ajánlókép: CBS Photo Archive)