Index Vakbarát Hírportál

Sok bizonytalanság után már hivatalos, érkezik a Neveletlen hercegnő 3.

2024.10.05. 14:34
Anne Hathaway, a film Miája az Instagram-oldalán is beszámolt a Neveletlen hercegnő harmadik részének folytatásáról, amelyet már 2022 óta forgatnak.

2004-ben debütált a Neveletlen hercegnő második része, azóta csak pletykákat lehetett hallani a film folytatásáról, azonban a Variety és a film egyik főszereplője megerősítette, hogy jön a harmadik rész.

„Mint az eredeti Neveletlen hercegnő megrögzött rajongója nagyon izgatott vagyok, hogy részese lehetek a szeretett franchise harmadik részének életre keltésében” – mondta Adele Lim, a film rendezője. Hozzátette, hogy „alig várjuk, hogy a női hatalom, az öröm és a mentorálás alaptételeit ünnepelhessük a közönséggel világszerte”.

A film producere Debra Martin Chase, aki a filmes franchise producere, Anne Hathaway a főszereplője, aki Mia Thermopolist, a kitalált Genovia Királyság földhözragadt tinédzserkirálynőjét, és Julie Andrews, aki a királyi nagymamát alakítja.

Anne Hathaway megosztotta izgatottságát, és megerősítette visszatérését azzal, hogy a Variety bejelentését egy videóval együtt posztolta, amelyben a Neveletlen hercegnő ikonikus mondatát idézi: „Fogd be!”.

A film harmadik része 2022 óta készül, Anne Hathaway egy tavalyi interjújában beszámolt a régóta várt alkotás előrehaladásáról. „Jó helyen vagyunk – csipkelődött Hathaway. – Még nincs mit bejelenteni. De jó helyen vagyunk.”