Index Vakbarát Hírportál

Szeretne Jamie Oliver éttermeiben, a Pierrot-ban vagy a Spílerben dolgozni?

2023.03.03. 06:26

Mi csinál egy felszolgáló, egy szakács, egy menedzser? Aki a vendéglátásban szeretne dolgozni, az most megismerheti a Zsidai Csoport nyitott állásajánlatait, a kollégáikat és a lehetőségeket. 2023. március 8-án az is kiderül, miért jó a Zsidai Csoport éttermeiben, a Spíler Original, a Spíler Buda, a 21, a Baltazár, a Jamie Oliver's Italian, a Jamie Oliver's Diner, a Pierrot étterem, a Pest-Buda Vendéglő vagy az Opera Café csapatában dolgozni.

A Zsidai Csoport nyílt napot tart március 8-án szerdán 10–18 óra között, hogy a vendéglátásban dolgozó kollégáik és a vendéglátással még ismerkedő érdeklődők betekintést nyerjenek a családi tulajdonban lévő, 40 éves cégcsoport életébe, valamint a csoport által működtetett éttermeknél lévő munkalehetőségekbe.

A cél az, hogy kollégáikkal megismerkedve képet kapjon minden érdeklődő éttermeik és a csoport működéséről, az ottani állásokról, munkakörülményekről, fejlődési és előrelépési lehetőségekről.

Családi vállalkozásunk tavaly lett 40 éves. Nincs még egy olyan vendéglátással foglalkozó cég ma Magyarországon, melyet 40 éve ugyanaz tulajdonol. Egyik erősségünk, hogy nálunk nemcsak horizontálisan, de vertikálisan, sőt éttermek és pozíciók között is nagy az átjárási lehetőség. Nem egy kolléganőnk tért vissza hozzánk gyes után adminisztrációs pozícióba, de sok kolléga találta meg újra a lendületét és motiváltságát azzal, hogy egyik egységből a másikba került át dolgozni”

– mondja Zsidai Zoltán Roy tulajdonos, CEO.

Kiket várnak?

 • Vendéglátó-iskolát végeztél és pályakezdő vagy?
 • Már egy ideje a vendéglátásban dolgozol, de szintet lépnél?
 • Vonz a vendéglátás, de még nincs tapasztalatod?

Egyáltalán nem baj, ha még nincs tapasztalatod! A hozzáállást és az igyekezetet díjazzuk, a szakmát majd megtanítjuk neked! – invitálnak a Zsidai Csoport munkatársai.

Nagyon fontosnak tartom, hogy nálunk mindenki egyenlő lehetőséget kap, hogy megmutassa, mire képes. Mi nemcsak a tapasztalatot, de a hozzáállást is díjazzuk, ezért teljesen kezdő kollégáink is vannak az éttermeinkben, akik nálunk tanulják ki a szakmát. Sokak szerint a legjobb vendéglátói akadémia vagyunk

– mondja Zsidai Zoltán Roy.

Március 8-án a Baltazár Grillbe várnak mindenkit, hogy megismerkedjenek az éttermek vezetőivel, munkatársaival, azzal, hogy milyen velük dolgozni, és informálódjanak a csoport álláslehetőségeiről. A nap folyamán legjobb szakembereik mesélnek az éttermeikről, a munkafolyamatokról, és arról, hogy miért jó itt, velük dolgozni.

Kikkel lehet találkozni?

 • Zsidai Roy tulajdonos, CEO, aki szakmai vezetőként is felügyeli, irányítja a cégcsoportot.
 • Hartai Róbert 12 éve dolgozik a Zsidai Csoportnál. Amellett, hogy a Gozsdu Udvarban lévő éttermeiket (Spíler Original, Spíler Shanghai és Jamie Oliver's Diner) vezeti, managingpartner is ezen egységekben.
 • Vernon Strachan 7 éve vezető náluk, Londonból költözött Budapestre 2016-ban, ahol három Hilton szálloda konyháját vezette executive chefként, 600 embert koordinálva. Jelenleg operációs igazgató.
 • Polacsek Norbert 10 éve dolgozik a csoportnál. Számos éttermüket vezette, most Vernon mellett ő a másik operációs igazgató.
 • Bádonyi-Nagy Zsuzsanna 20 éve dolgozik a csoportnál. 20 éve a Pierrot éttermet vezette, majd édesanyaként, a gyes után visszatérve az irodai környezetet választotta, és operációs menedzserként az éttermi üzemeltetésen dolgozik.
 • Bartók Sándor 10 éve dolgozik a csoportnál, a Pest-Buda Vendéglőt vezeti. Pozitív, megoldásfókuszú hozzáállása és vidámsága igazi felüdülést hoz a mindennapokba.
 • Fehér Krisztián 6 éve dolgozik a csoportnál, a legfiatalabb étteremvezetőjük. Felszolgálóként kezdte a Jamie Oliver's Italianben, ahol később supervisor, majd manager lett. És még csak 27 éves!
 • Tresz Kevin az USA-ból érkezett. Először a Jamie Oliver's Italianben dolgozott chefként, jelenleg a Spíler Budában sous chef. Szórakoztató, vicces, vidám és nagyszerű szakember, aki minden ételt szenvedéllyel készít.

A csapat tehát nemzetközi és rendkívül színes. Egy dolog köti össze őket: a szenvedély, amellyel dolgoznak. Ismerjék meg őket!

Amikor 2003-ban a Pierrot üzletvezetőjeként csatlakoztam az étteremhez, nem gondoltam volna, hogy 20 év múlva ilyen jól tudom hasznosítani az étteremben megszerzett tapasztalatomat irodai környezetben is. Divatos fogalom manapság a karrierút. Nekem ennél sokkal több adatott meg itt, a Zsidai Csoportnál: egy életút, hiszen amikor hivatásom mellett a gyerekvállalás került fókuszba, akkor sem kellett a munkámról lemondanom, abszolút összeegyeztethető volt a kettő. A 20 év alatt rengeteg kihívással találkoztam, rengeteget tanultam és a cégcsoporttal fejlődtem

– meséli Bádonyi-Nagy Zsuzsanna operations manager.

Mi várható március 8-án?

10.00–10.15 Megnyitó, köszöntő – Juhász Emese marketing- és PR-igazgató, valamint Vad Szilvia HR-manager, a rendezvény háziasszonyai

10.15–10.45 A Zsidai Csoport bemutatkozó prezentációja

10.45–11.00 Kávészünet

11.00–11.30 Beszélgetés Hartai Róbert managingpartnerrel a pesti belvárosi vendéglátás működéséről

11.30–12.00 Beszélgetés Vernon Strachan operációs igazgatóval, a cégcsoport egykori executive chefjével a konyhai terület karrierút-lehetőségeiről a konyhai kisegítőtől a konyhafőnök-pozícióig (előkészítő szakács, pályaszakács, sous chef stb.).

12.00–12.30 Kávészünet

12.30–13.00 Beszélgetés Polacsek Norbert operációs igazgatóval a vendégtér-karrierútjairól az ültetőhosztesztől az éttermi üzletvezető-pozícióig (felszolgáló, pultos/báros, sommelier stb.)

13.00–14.00 Kerekasztal-beszélgetés a szakmai tulajdonosi szemléletről és a cégcsoport filozófiájáról

14.00–14.15 Kávészünet

14.15–15.15 Élménybeszámolók, és kérdezz-felelek a cégcsoport hosszú vagy érdekes karriert befutott munkatársaival

15.15–15.30 A csoportos beszélgetés lezárása, a személyes interjúk megnyitása

15.30–18.00 Célirányos karrier-tanácsadás és személyes interjúk a cégcsoport szakmai vezetőivel

Az időpont: 2023. március 18. 10–18 óra között

A helyszín: Baltazár Grill, 1014 Budapest, Budai Vár Országház utca 31.

Az eseményre itt lehet regisztrálni.

Interjúk a prezentációk és csoportos beszélgetések alatt is lehetségesek egy másik teremben azok számára, akik nem tudnak végig maradni.

Ez a támogatott szerkesztőségi tartalom a Zsidai Gasztronómiai Csoport Magyarország közreműködésével jött létre. • Hírek
 • Hírek

Rovatok