Index Vakbarát Hírportál

Az új Star Wars-sorozat végre nem csak a jók és rosszak harcáról szól

2019. november 4., hétfő 13:53

Pedro Pascal szerint radikálisan eltér majd az eddigi Star Wars-filmektől a Mandalorian, írja a Collider. A Mandalorian ugyebár sok szempontból mérföldkő lesz a franchise történetében:

Utóbbit már Pedro Pascal (Trónok harca, Narcos, Kingsman) a sorozat főszereplője nyilatkozta az AP-nek. Pascal elmondta, hogy a Jon Favreau (Vasember 1 és 2, Oroszlánkirály, A dzsungel könyve) rendezésében készülő sorozat erősen western hangulatú lesz, és ahogy egy jó westernhez illik, a szereplőkről elsőre majd nem lehet megmondani annyira egyszerűen, hogy a jó vagy a rossz oldalon állnak.

A Star Wars esetében a kezdetek óta általában teljesen egyértelmű, hogy kik a rosszak (a Birodalom és a sithek) és kik a jók (a jedik és a lázadók), és Pascal szerint a filmek esetében ez mindig fekete és fehér volt. A Mandalorian viszont nem ilyen lesz, mert elmúlt már az az időszak, hogy ennyire egyoldalúan kellett volna bemutatni az oldalakat. Pascal mellett a másik főnős, Gina Carano is beszélt a sorozatról, aki szerint a sztori elején azt sem fogjuk tudni, hogy ki melyik oldalon áll.

A Mandalorian november 12-én kerül fel a Disney+ felületére, vagyis Magyarországon legálisan nem lesz elérhető, ameddig be nem vezetik a szolgáltatást 2020 vagy 2021 környékén.

Ne maradjon le semmiről!

Rovatok