Index Vakbarát Hírportál

Underground partisorozat indul az A38-on

2009.09.16. 16:24 Módosítva: 2009.09.16. 21:02
Budapest szeptember 17-én, csütörtökön induló partisorozata, a Real Your Nature szakítani akar a '90-es évek megkopott sikerstílusaival.

A szeptember 17-ei kezdettel az A38-on havonta jelenzkező Real Your Nature helyzetképet akar adni az elektronikus zene jelenéről és jövőjéről. A sorozat rezidense Cadik, a szervezők azokat a zenehallgatókat igyekszenek megtalálni, akiknek fontos, hogy ki játszik, mit, és hogy hogyan szól. Az elektronikus zenének vannak izgalmas új irányzatai és képviselői, amiket az ilyen szempontból szegényes felhozatalú Budapesten is érdemes bemutatni, mondják a partisorozat kitalálói.

A szándékoltan eklektikus sorozatban kísérletező kedvű stúdiómágusokat, MC-ket, műfaji és stíluskorlátokat nem ismerő előadókat hoznak el a világ minden tájáról. Igyekeznek szakítani a késői kezdés rossz szokásával is, a vendégek fél 12 és éjfél között állnak színpadra. A sorozat első alkalommal néhány elsöprő erejű, sötét, okos hiphopprodukciót mutat be: Oddateee (USA), Bluebird (USA) és Ben Sharpa (Dél-Afrika) lép fel. A három MC közül Oddateee a legismertebb, akit az underground hiphop egyik nagy egyénisége, dälek vett pártfogásába. Az ő labeljénél jelent meg Oddateee második albuma, a Halfway Homeless.

Előttük és utánuk este tíztől kezdődően Dj Cadik, MC Zeek és Dj Suhaid lép fel. A sorozat október 15-én Gaslamp Killerrel és Clonius-szal folytatódik, belépő 1000 forint.



Rovatok