Index Vakbarát Hírportál

Majdnem belefulladt a konfettibe a Kiss zenekar

2010.03.04. 14:23
A festett arcú rockerek három számmal kevesebbet játszottak a tervezettnél, mert a színpadot beborító konfettitől nem kaptak levegőt.

A festett arcú zenészeiről ismert amerikai Kiss zenekar visszatérő, és egyben búcsúturnéjára melegített egy londoni klubban március 2-án, mindössze 800 néző előtt. A nagyszabású európai arénaturné előtt álló veterán zenekar 15 számot  akart eljátszani a rajongói klub tagjai közül kisorsolt igen lelkes közönség előtt, de a kis méretű színpadra bezsúfolt konfettiágyúk meghiúsították terveiket.

Hiába játszottak olyan kis színpadon, mint pályájuk kezdete óta nem sokszor, a látványra mindig ráerősítő Kiss az Islington Academy nevű helyre is bepakoltatott olyan showelemeket, amiket egyébként nagyobb légterű helyiségekre, vagy szabadtéri bulikra terveztek. A ráadás előtti utolsó nóta végére beindult két konfettiágyú, de a zsúfolt klubban nem volt elég tér ahhoz, hogy a papírfecnik rendesen eloszoljanak.

A színpadot igen gyorsan elborította a konfetti, Paul Stanley gitáros-énekes szerint alig kaptak levegőt, így jobbnak látták abbahagyni a koncertet, amit egyébként kiváló hangulatúnak nevezett az öltözőben pihegve.



Rovatok