Index Vakbarát Hírportál

Bárki jelentkezhet Katy Perry klipjébe

2010.08.25. 21:26
Magyarországon forgatják a klipet az amerikai sztár Firework című számához. A videóban 29 magyar fiatal tűnhet fel, a legalkalmasabbakat a neten keresik.

Ősszel Budapesten is fellép napjaink egyik legnépszerűbb amerikai énekesnője, Katy Perry. Új videóklipje, a Firework forgatására szerdától Magyarországon is lehet jelentkezni.

Összesen 29 kiválasztott magyarországi rajongó vehet részt a popsztár szeptember végi videóklip-forgatásán. Katy Perry ősszel várhatóan Budapesten is koncertet ad. A pontosabb időpontot később hozzák nyilvánosságra.

A nemzetközi produkcióban megvalósuló felvételre kétféleképpen lehet jelentkezni. A pályázók elmehetnek a www.katyklipje.hu oldalon meghirdetett nyilvános szereplőválogatásra, ahol videofelvételt készítenek róluk, vagy saját videót tölthetnek fel az említett site-ra.
A jelentkezőknek önmagukról, a bennük rejlő tehetségről, leginkább érdekes, értékes képességeikről kell tanúságot tenniük. A videók alapján a zsűri - benne Harsányi Leventével, Hámori Barbarával, Lakatos Márkkal és Liluval - választja ki azokat, akik részt vehetnek  a klip forgatásán. Jelentkezni szeptember 12-ig lehet.

Katy Perry az eddig ötmillió példányban elkelt One of the Boys című lemeze megjelenése óta huszonöt országban volt listavezető olyan dalokkal, mint az I Kissed a Girl, a Hot N' Cold, a Thinking of You vagy a Waking Up in Vegas. Perry már több mint huszonkétmillió digitális lemezt adott el, új albuma, a Teenage Dream augusztus 30-án jelenik meg.



Rovatok