Index Vakbarát Hírportál

Mindent engedélyt megkapott a Zöld Pardon

Index, MTI
2012.06.28. 17:35
Teljes kapacitással működhet a Rákóczi hídnál a Zöld Pardon, miután minden szükséges hatósági engedéllyt megkapott.

Közlése szerint Mostantól akár 6 ezren is szórakozhatnak a Zöld Pardon területén - közölte Hamza Gergő pr- és marketingvezető.

A Zöld Pardon és a külön tagsági kártyával látogatható Szeparé május végén csak részlegesen nyithatott meg, mert nem volt meg az összes szükséges engedély; a helyszínekre azóta csak ezer-ezer főt engedtek be. Szerdától azonban teljes kapacitással működhetnek. A teljes nyitást a szórakozóhely ingyenes koncerttel ünnepli: szerda este már fellépett a Sex Action, csütörtökön pedig a ZUP várja a közönséget.

A Zöld Pardon 12 évig működött a Petőfi híd budai hídfőjénél, idén költözött át a Rákóczi híd hídfőjéhez. Három önkormányzat és a kormányhivatal között manőverezve vert helyzetből talált jogi kapaszkodót magának a szórakozóhely. A XI. kerületi szórakozóhely áprilisban nem kapta meg az induláshoz szükséges építési engedélyét a XII. kerületi önkormányzattól, az V. kerületben elindított új eljárás segítségével mégis kinyitottak, pedig az építményekre továbbra is fennállt XII.-ben kiadott használatbavételi tilalom.



Rovatok