Index Vakbarát Hírportál

Kanye West pofozkodásából rendőrségi ügy lett

2013.07.22. 10:56
A rapper egy lesifotóst vert szájba, aki feljelentette. A rendőrség rablási kísérlet miatt indított vizsgálatot, ami egy kicsit túlzásnak tűnik.

Kanye West legendásan rossz viszonyt ápol az őt és feleségét, a méretes hátsó feléről legendássá vált Kim Kardashiant állandóan követő lesifotósokkal. Legutóbb a Los Angeles-i repülőtéren veszett össze egy fotóssal, miközben gépe felé haladt. A férfi több társával együtt várta Westet a reptéren, és igyekezett minél jobb képet készíteni róla, amit West nehezményezett.

„Csak bajba akarsz keverni, csak provokálsz, hogy odalépjek hozzád és fizethessek vagy negyedmillió dollárt” – hallatszik a videón, amit a TMZ.com nevű bulvárportál munkatársa készített. West a monológ után nekiront a férfinak, megragadja a kameráját, és a földre viszi. A rendőrségi jelentés szerint a fotós az incidens után azonnal feljelentést tett, és látleletet vetetett. Állítása szerint West el akarta tőle venni a kameráját, ezért dulakodtak. A rendőrség rablási kísérlet miatt indított vizsgálatot.



Rovatok