Index Vakbarát Hírportál

Új klub nyílik a Zöld Pardon helyén

2014.03.27. 17:02
Barba Negra Track néven új szórakozóhely nyílik a Zöld Pardon helyén. A két éve kisebb balhék közepette máshova költözött Zöld Pardon jövőjéről semmit sem tudni, a honlapon található telefonszámuk nem kapcsolható, a Barba Negra Track pedig az eddigi Zöld Pardonhoz nagyo hasonló koncertekkel jelentkezik tavasszal.

Nagyon úgy néz ki, hogy befellegzett a két éve botrányos körülmények között új helyszínre költöző Zöld Pardonnak. A Lágymányosi híd budai lábánál található területen a Barba Negra klub nyitja meg a saját szabadtéri szórakozóhelyét. Az április 30-án induló Barba Negra Track négynapos bulival avatja fel a kisebb átalakuláson átesett helyszínt.

Új hang- és fényrendszer kerül a területre, a színpadi előtti tér egy részét lefedik és lesz egy zárt körű, exkluzív része is a helynek. Pont, mint eddig.

Célunk, hogy minél több zeneistílust bele tudjunk tenni a programfolyamba a koncertzenekaroktól az elektronikus tánczenéig

- ídézzük a sajtószöveget, amiben már az első fellépőkről is írnak, mint a Hooligans, az Intim Torna Illegál vagy a Supernem, de persze lesz májusban Kosheen is, akiknek valószínűleg magával Orbán Viktorral van exkluzív szerződésük, hogy minimum évente kétszer fellépjenek nálunk. Ez így látszólag semmi más, mint az utóbbi két évben megismert Zöld Pardon átnevezése, őket azonban a cikk megjelenéséig nem tudtuk elérni, a honlapjukon található vezetékes telefonszám már nem kapcsolható. Megkerestük a Barba Negrát is, de ők a Zöld Pardon nevében nem akartak nyilatkozni.



Rovatok