no

Index Vakbarát Hírportál

Nicki Minaj segge vitte a prímet az MTV VMA-n

2014.08.25. 08:52

Az MTV Video Music Awards  gálán tegnap este volt sok érdekes dolog, na jó, viccelünk, semmi olyasmi nem történt, amit eddig ne láttunk volna, még csak a tavalyi Miley Cyrus-ámokfutás sem ismétlődött meg, pedig lett volna rá jelentkező, meg lehetőség is. Az estét Nicki Minaj rapperhölgy nyitotta Anaconda című nótájával, amiben veszettül rázta méretes seggét, ha kellett, ha nem, például így:

A fellépések közül viszont ez volt a legbotrányosabb, ami ezek után jött, annál akár egy kereszténydemokrata társkereső délután néptáncprogramja is túlfűtöttebb bír lenni, a legnagyobb izgalmat megint csak Minaj okozta, amikor ruhája egy Jesse J-vel és Ariana Grandéval előadott nótában középen kettéhasadt, de nem lett belőle villantás, mert az énekesnő rém ügyesen összefogta a cuccot a melle előtt, gratula érte. Volt még 14 évesekből álló ausztrál punkzenekar, lagymatag Maroon 5, semmilyen Iggy Azaela és idétlen Taylor Swift-előadás (a countryról idén popra nyergelő Swift azt hiszi, tud táncolni, pedig nem), közben pedig osztogatták a díjakat is. Swift táncát Gwen Stefani így tapsolta meg:

Beyonce három szobrot vihetett haza az este végére (legjobban fényképezett videó, legfontosabb közérdekű üzenet, legjobb duett), igaz nagy díjat nem tudott nyeri (jó, egy életműdíjat viszont hozzávágtak). Volt viszont egy negyedórás élő egyvelege a gála legvégén, amiben előadta legutóbbi albuma teljes anyagát zanzásítva, előtte pedig a válásáról cikkező bulvársajtónak intett be egyet azzal, hogy férjét, Jay Z-t is a színpadra rángatta, hogy ott esküdjenek örök szerelmet egymásnak.

Az év videója Miley Cyris tökpucéron előadott Wrecking Ballja lett, amit a botránykirálynő szokatlanul decens öltözékben vehetett volna át, de maga helyett inkább egy Jesse nevű hajléktalan srácot küldött a mikrofon elé, aki az amerikai utcákon élő 1,6 millió tinédzserkorú hajléktalan problémáira hívta fel a figyelmet, miközben Cyrus meghatottan ült a színpad szélén.

Az év legjobb női előadója Katy Perry lett, Ariana Grande Iggy Azaleával előadott Problem című videóját választották a legjobb női előadói kategória nyertesének, Ed Sheeran pedig a férfiaknál nyert. Az este legviccesebb díját ismét a legjobb rockzenei kategóriában osztották ki, ahol Lorde diadalmaskodott olyan rocknagyságok előtt, mint az Imagine Dragons, az Arctic Monkeys, a The Black Keys és a Linkin Park. A nyertesek teljes listája itt olvasható, aki további gifeket nézegetne az estéről,  itt megteheti.



Rovatok