Index Vakbarát Hírportál

Jól beviszkizett az Ivan & The Parazol

2014.12.02. 15:10

Márciusban jelent meg az Ivan & The Parazol második nagylemeze, a Mode Bizarre, aminek az egyik legjobb száma a zenekar eddig megismert stílusától valamivel eltérő Love Is Like (Bourbon On The Rocks). Az akusztikus(abb) dalhoz Balázsy István elsőklipes rendező készített egy klasszikus hangulatú, fekete-fehér videót, amiben legalább akkora szerepe van a jég duplaviszkinek, mint a terem közepén található biliárdasztalnak. A klipet először az Indexen lehet megnézni, íme:

Az együttes egyébként ma érkezett haza Hollandiából, ahol a Budapesten 2013-ban a Parazollal koncertező Birth of Joyjal turnéztak együtt. Még az elsőszámú holland zenei magazinnak számító 3voor12 is írt a koncertjükről. A Google Translate szerint egész jókat.

A zenekar legközelebb december 5-én az Akváriumban lép fel, a buli tematikája pedig az Ezek a fiatalok, így a dress code is a kultikus magyar filmhez lett szabva. A koncert másik különlegessége, hogy a Parazol három Illés-számot is eljátszik élőben. Ezután a zenekar arénaturnéra indul az Illéssel, akik Beatünnep néven mai együttesekkel lépnek fel országszerte.



Rovatok