Index Vakbarát Hírportál

Péterfy Bori az Esti Kornélból és a Fat Phoenixból importálta az új tagjait

2014.12.10. 15:44

Kettős tagcsere volt a Péterfy Bori & Love Bandnél, ahogyan korábban mi is megírtuk, Mészáros Ádám gitáros és Laskai Viktor dobos is távozott. Nincs harag, egyszerűen Mészáros Ádám családjával egy másik országban folytatja tevékenységét, Laskai Viktor pedig mostantól saját zenéire (Dj SuperStereo) koncentrál. 

Azóta megvannak az új tagok is: Nagy István és Gáspár Gergely. A zenekar autóskártya stílusban mutatja be a két új zenészt a Facebook-oldalukon, de a lényeg az, hogy a gitáros Nagy Istvánt az Esti Kornélból lehet ismerni, Gáspár Gergelyt pedig a tévénézők is láthatták már az X-faktorban, ott a Fat Phoenixben dobolt, illetve Lovasival is zenélt már együtt. A két zenészt a debreceni koncerten lehet majd először látni, a többi tag változatlan: Péterfy Bori énekel, a zenekarvezető Tövisházi Ambrus a billentyűs, Pápai István ütőhangszereken játszik, Drapos Gergely pedig basszusgitáron. 

A Péterfy Bori & Love Band 2007-ben alakult, alapvetően a megszűnt Amorf Ördögök tagjaiból. A debütáló 1-es album 2007-ben jelent meg - rajta a nagy slágerrel, a Hajolj bele a hajamba című számmal -, ezt követte két évvel később a 2-es számmal futó lemez, majd 2010-ben a 2B. A legutóbbi, negyedik stúdióalbum, a Fehér éjszakák 2012-ben jelent meg. 



Rovatok