Index Vakbarát Hírportál

Emeli Sandé és a Supertramp énekese Veszprémben

2015.06.02. 16:42

Roger Hogdson, a Supertramp dalszerzője és énekese, Emeli Sandé R&B-énekesnő és a Kool & the Gang lesznek az idei VeszprémFest nagy nevei. A fesztivált idén tizenkettedik alkalommal rendezik meg, értelemszerűen Veszprémben, július 15. és 18. között.

Idén új helyszín lesz a FestGarden a Historia Kertben, ahol három estén keresztül csak dzsesszkoncertek lesznek, fellép Mike Stern és Didier Lockwood, Jack Delohnette, valamint Carmen Souza és Theo Pascal. Megtartják a fesztivál megszokott kísérőrendezvényét is, a Rozé, Rizling és Jazz Napokat, ami egyszerre nyújt dzsesszt és Balaton környéki borokat is a látogatóknak.

A Veszprémi Várban Az Ex - A. E. Bizottság a Palotában címmel tartanak egy nagyszabású kulturális rendezvényt. Július 18-án feLugossy László képzőművész performanszával nyílik az Ex Vajda Lajos Stúdió kiállítása ef Zámbó Isván, feLugossy László és Wahorn András műveiből. Ezt követően a palota belső udvarában az efZámbó Happy Dead Band Akusztik és a Wahorn Airport adnak koncertet. 



Rovatok