Index Vakbarát Hírportál

Az igazi bulizás nem egy mágneses matrac

2015.06.11. 09:37

Minden rendes bulikatona tudja, hogy a jó bulihoz legalább három dolog kell:

  • legalább egy jó dj vagy zenekar,
  • sok elkötelezett bulikatona,
  • és egy jó helyszín.

De egy rendes bulikatona azt is tudja, hogy az év nagy részében sosem lehet igazán tökéletes egy buli, mert ahogy azt brit tudósok is alátámasztották már, a bulienergia áramlását megfogják a falak. Na, aki tavaly nyár elején ott volt a nagyvásártelepi Külkoloron, az pontosan tudja, hogy milyen, amikor a bulienergia kompromisszumok nélkül áramlik szét. Ez egyébként azt is jelenti a rendes bulizás egyáltalán nem olyan, mint a csodavíz, a spentótkapszula, vagy a mágneses matrac.

A rendes bulizásnak ugyanis bizonyítható hatásai vannak. Bizonyítható, mert lefogadom, hogy azok közül, akik ott voltak, bárki simán elmesélné, hogy még mindig kicsit kuncog magában, ha eszébe jut, ahogy a pofátlan funkkal fellépő Dam-Funk bulija után egy golf caddyhez hasonló négykerekű járgányban krúzolt a táncolók között, vagy hogy akkorát ment az turbóufón, a körhintán, vagy a hummerszimuláton, hogy azóta is könnybe lábad a szeme, ha eszébe jut, hogy bezárták a pesti vidámparkot.

Viszont szerencséjük van azoknak, akik tavaly óta arról álmozodnak, hogy egyszer újra a Nagyvásártelep ódon raktárépületei mellett fog bulizni, mert pénteken jön a tavalyi buli második felvonása, ahol ráadásul Lone lesz a fő fellépő, aki a moszkvai boiler roomos fellépéséhez hasonlóan magával hozza majd Konx-om-Paxet is.

Szintén Angliából, Londonból érkezik még a félig mauritiusi Mo Kolours is, de fellép a Volkova Sisters, Modeo, vagy Ronski is, de emellett a pesti mindenféle okos elektronikában utazó szcéna is csaknem egy focicsapatnyi fellépővel képviselteti magát a bulin. Jegyeket még lehet elővételben kapni a kolorban, Facebook-esemény itt, a bulienergia pedig már ott van a bulikatonák szívében.



Rovatok