Index Vakbarát Hírportál

Nagybátyja lopással vádolja Kis Grófót

2015.06.25. 08:49

Mint arról mi is beszámoltunk, erős a gyanú, hogy uralja majd az idei nyarat Kis Grófo és Pixa közös szerzeménye, a Bulibáró, amit egyébként leginkább a videoklippel lehet eladni, de úgy tűnik, ez sikerült. A klipben egy-egy pillanatra feltűnik Fluor és Szombat Éva fotós is. Úgy tűnik tehát, Kis Grófo kitörni készül a kocsmai mulatós vonalból, ebben mondjuk nem segítség, hogy folyamatosan lopással vádolják. Méltatlankodott már Fásy Ádám is, jelezve, Kis Grófo az ő feldolgozásával, „A nézését meg a járását” szövegűvel futott be. Grófo szerdán tette ki új klipjét, a „Vedd fel az öltönyöd” című dal azonban már két éve fellelhető a neten. Előadója épp Grófo nagybátyja, Palika. Ő Lejlával az oldalán, Csá csumi címmel énekelte a dalt, írja a Bors.

Kis Grófo nagybátyja, Palika most csalódott, hiszen, mint mondta, az volt megbeszélve, hogy fellépéseken énekelheti Kis Grófo a dalt, arról azonban nem volt szó, hogy klipet csinál belőle. Palika le akarja szedetni a netről a dalt, és perelni is akar.

Közben előkerült Kis Grófo egy másik zenésztársa, Jolly is, akinek No roxa áj című slágere hallható a Bulibáró című dalban is, de Jolly szerint tőle sem kértek engedélyt. Csak mellékesen jegyeznénk meg, hogy a No roxa áj 17 milliós nézettségnél jár a YouTubon. Az egész mulatós ügy kezd már-már vizes himnuszi bonyolultságokat ölteni.

Kis Grófo a Borsnak egyelőre nem nyilatkozott.



Rovatok