Index Vakbarát Hírportál

Videóklipben előzték meg a Budapest Noirt

2016.04.11. 14:18

Új videóklippel jelentkezett a Moog zenekar, a Nothern Lights klipjében a negyvenes évek filmjeinek stílusát idézik fel, és még színészt is szerződtettek hozzá Pető Kata személyében, valamint a filmproducer Kántor László is feltűnik egy epizódszerep erejéig. A klipet először a Stenken lehet megnézni. 

Hosszú hallgatást tört meg a Moog nemrégiben egy hatszámos EP-vel, ezen szerepel az az Unbound című dal is, aminek a klipjét a legjobbak közé soroltuk 2014 végén. Az új klip a Nothern Light című dalhoz készült, amiről Szabó Tamás énekes azt mondta a Recordernek, hogy

"A hamarosan bemutatásra kerülő klipünk pedig ahhoz a Northern Lights című számhoz készült, amit Dorozsmai Gergő írt és talán egy furcsa hibridjeként felfogható a korábbi gitáros és az újabb szintis világnak." Íme a klip:

A negyvenes évek noirjait idéző klipet Amego Film készítette, Galgóczi Németh Kristóf fényképezte, és Kund Barbara volt a sminkes, és láthatóan szerény költségvetésből készült, de annál komolyabb koncepcióval, van itt filmes háttérvetítés, fényben megcsillanó fegyver és femme fatale is. 

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok