Index Vakbarát Hírportál

Nincs már jegy a Red Hot Chili Peppersre

2016.05.13. 09:28

Egy óra sem kellett hozzá, és elfogytak a jegyek a szeptember 1-jén, a Papp László Sportarénában megrendezésre kerülő Red Hot Chili Peppers koncertre. A ma reggel kilenckor megkezdett jegyértékesítés zökkenőmentesen folyt, a Ticketpro a nagy érdeklődésre számítva limitálta az oldalhoz hozzáférő vásárlók számát, és várólistára tette a folyamatosan érkezőket. Először a legolcsóbb űlőhelyek fogytak el, majd a sima állójegyek, kisvártatva pedig a kiemelt, színpad előtti helyek. 9:50-re már a drágább ülőjegyekből sem volt egy darab sem.

Korábban írtuk:

Viszik a jegyeket, mintha kötelező lenne: a legolcsóbb, 15 000 forintos jegyekből 15 perccel a hivatalos értékesítés kezdete után már egy darab sincs, és elfogytak a 25 000 forintos, sima, illetve 33 900 forintos, kiemelt állóhelyre szóló belépők is. Az érdeklődés egyébként olyan nagy, hogy a Ticketpro oldalán a belépéshez is várólistára kerül az ember.

Ahová még van jegy, legalábbis fél 9-es állás szerint: ülőhelyek 19 900 és 27 900 forintért.

UPDATE: a rendszer ezek szerint nem tökéletes, hol azt írja, hogy már nincs kiemelt állójegy, hol meg azt, hogy van, fene se érti. 

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok