Index Vakbarát Hírportál

Axl Rose nem érti a viccet, és nem is szereti

2016.06.08. 07:06

Most, hogy az AC/DC énekeseként hirtelen kritikuskedvenc lett, és olyan zenerajongók is lelkesednek érte, akiket eddig hidegen hagyott, Axl Rose rájött, hogy az nem jó, ha a fél internet kis keresés után rajta röhög. A mostanára lefogyott, öt-hat évvel ezelőtti önmagához képest kifejezetten jó passzban lévő énekes le akarja vetetni azokat a képeket az internetről, melyeken, hogy is mondjuk polkorrekten, dagadt disznónak tűnik.

Még csak nem is a képpel van baja Axlnek, ha minden igaz, hanem a mémekkel, amiket ihletett. A megoldás pedig, ahogy azt a nem túl hízelgő képek miatt legutóbb kiboruló Beyoncé is gondolta első felhorgadásában, az ügyvédi felszólítás és az izmozás, pedig, ahogy azt Jay Z neje is belátta nem sokkal az első rohamot követően, ennek nem sok értelme van.

Axl ügyvédjei is megfutják ugyanazokat a köröket a Google-nél, mint Beyoncé, és május 31-i keltezésű mailekben követelik a képek eltávolítását. 

Ez az alapkép:

Ezek a mémek:

A kép 2010-ben készült az énekesről a kanadai Winnipegben, és hát tényleg nem egy jól sikerült alkotás, valljuk be. A TorrentFreak megkereste a fotóst, és megkérdezte, hogy tud-e arról, hogy Axl azt szeretné elérni, hogy Google távolítsa el a képeket a képkereső algoritmusa eredménylistájáról, de Boris Minkevichnek erről fogalma sem volt. A Google egyelőre nem foglalkozik Axl Rose ügyvédjeinek kérésével, a kép továbbra is elérhető.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok