Index Vakbarát Hírportál

Öngyilkossággal fenyegetőzik Sinead O'Connor

2016.06.24. 09:32

A Chicago Tribune szerint tegnap este fél 12 körül Sinead O'Connor felhívta a dublini rendőrséget, és közölte velük, hogy öngyilkos lesz, pontosabban egy hídról fog leugrani hamarosan. A hívás azért volt furcsa mert O'Connor március óta Chicagóban lakik, és a dublini rendőrséget is azzal hívta fel, hogy

egy chicagói hídon állok, és menten leugrom!

Hogy miért nem a helyi rendőrséget hívta, az rejtély, mindenesetre az írek komolyan vették a dolgot, és azonnal értesítették a chicagói kollégákat, akik körözést adtak ki az énekesnőre, de nem indítottak hajtóvadászatot utána. 

O'Connor legutóbb májusban okozott galibát, akkor a lakhelyéről tűnt el. A rendőrség körözést adott ki ellene, másnapra meg is lett - nem elrabolták, egy hotelben szállt meg, ahonnan kórházba vitték. A énekesnő súlyos depresszióval küzd.

Frissítés: Sinead O'Connor olyannyira jól van, hogy a Facebookján ma reggel cáfolta a hírt: a kicsit zavaros bejegyzésében hangot ad a Brexit felett érzett örömének (ezzel szerinte Írország győzelmet aratott Anglia felett), és csak zárójelben jegyzi meg, hogy semmi nem igaz abból, hogy le akart volna ugrani egy hídról. 

"Valami hülye kurva a dublini rendőrségnél azt gondolta, itt az ideje rosszindulatú és hamis pletykákat terjeszteni" - írta a bevallása szerint rendkívül boldog énekesnő.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok