Index Vakbarát Hírportál

Nem perelhet Taylor Swift, az utcán már temetik

2016.07.20. 13:28

Most nagyon úgy tűnik, hogy Taylor Swift került ki vesztesként a Kanye Westtel való összetűzésből.

A popsztár felháborodott, hogy Kanye idei számában, a Famous-ben ribancként emlegeti, és arról rappel, hogy szerinte köztük még simán lehetne szex. Kanye szerint engedélyt adott a dalszövegre, sőt, meg is köszönte azt. 

Ezt pedig bizonyítani is tudta: Kim Kardashian Snapchaten tette közzé a videót, amin Taylor beleegyezik a szám szövegébe. A videó robbanása után sokan pert emlegettek, ugyanis a felvétel Los Angelesben készült, a helyi törvények pedig szigorúbbak a többi államénál, Kardashianék nem vehették volna fel a beszélgetést anélkül, hogy ezt minden résztvevő tudta volna.

A TMZ által lehozott teljes verzió alapján viszont egyértelmű: az énekesnő ki volt hangosítva a felvétel alatt, és erről tudott is. A videón hallatszik, ahogy a beszélgetésbe Rick Rubin producer is bele-beleszól. 

Taylornak nehéz dolga lesz kimászni ebből a szituációból. Bár közleményében karaktergyilkosságnak nevezte a történteket, de az internet haragszik rá. Sokak szerint a lánynak vége van. Egy melbourne-i graffiti, amit a Mashable talált, már temeti is.



Rovatok