Index Vakbarát Hírportál

Csinos apácák és a tejet spriccelő Madonna

2016.09.06. 16:24

Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy itt a Stenken eléggé szeretjük a Gustave Tigert, szóval abban talán már nincs semmi meglepő, hogy a legújabb, a Thermidor c. számhoz készült klipjük nálunk debütál. Viszont ez a korábbiakhoz képest jóval nagyszabásúbb, például vannak benne csinos, majdnem villantó apácák, illetve egyikük még a lactatio csodáját is átéli.

"Próbálok a tényekre szorítkozni, mert gyakorlatilag bármi, amit írok, csak érdektelenebb lehet, mint ez a csodálatos mozgókép, aminek természetesen óriási rajongója vagyok. A videót Molnár Alexandra Rusek rendezte, ahogy egyébként az összes eddig videónkat (a Senki se tenger és a Sister Sybarite klipjéről itt és itt írtunk - a szerk.) , és nagyon remélem, hogy ez a jövőben is így marad, illetve a magyar meg a horvát helyszíneket is ő találta." - meséli a klipről Szabó Csaba gitáros. "A főszereplő egy nagyszerű színésznő, Gábri Nikolett, az operatőr pedig Szombath Máté volt, aki itt az Indexen is tök jó kritikát kapott a Feketerigó című játékfilmjére. A klip egy féltékeny és kétségbeesett apácáról szól, aki átéli a lactatio csodáját, majd a felperzselt Jugoszlávia királynőjévé koronázzák (a leköszönő királynő szerepében Szurcsik Erika).

A Horvátországban forgatott klipben látható egy erősen félreérthető jelenet, amiben az egyik apácát fröcskölik, öntik le valamilyen folyadékkal. A perverzebbek minden bizonnyal valami egészen rosszra gondolhatnak, de erre is van magyarázat.

"Az alaphelyzet, a kegyencnőket tartó zárdafőnökasszonnyal, Diderot Apácájából lehet valamennyire ismerős, a lactatio pedig Szent Bernát életéből. Amúgy érdekes, bár egy csomó festményen megörökítették ezt a szép jelenetet a tejet spriccelő Madonnával, tudtommal még soha nem vitték filmre, szóval már csak ennyiben is hiánypótló ez a mű. A kortárs magyar popzene rajongóinak pedig érdekes lehet, hogy a klipben feltűnik Bradák Soma, a Szabó Benedek és a Galaxisok (és még egy sor másik) zenekar dobosa is, mint szép, fiatal pap."

Reméljük azért minket vagy a zenekart nem akarja majd rács mögé dugni ezért a cikkért a frissen alakult Keresztényüldözés Elleni Helyettes Államtitkárság!

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok