Index Vakbarát Hírportál

Magyarországra jön Alice Cooper

2016.11.14. 11:56

Székesfehérváron lép színpadra jövő nyáron, pontosabban augusztus 3-án Alice Cooper, az egyik utolsó élő rocklegenda, aki már akkor is kifestett arccal állt színpadra, amikor mások még virágot ettek a harangnadrágban, és akkor sem mosta le a sminket, amikor a grunge egy időre minden mást kisöpört a rockzenéből. Cooper 40 éve van színpadon, eladott vagy 60 millió lemezt, bizonyítania nem kell senkinek már.

A koncertjei továbbra is egy horrorshow-ba öltött zeneélménynek számítanak, jó zenészekkel dolgozik, jó nótákat játszik (tavaly ősszel volt szerencsém látni a Mötley Crüe-búcsúturnén, kurva jó volt), a Fehérvári Zenei Napok (Fezen) közönsége is imádni fogja. 

Az első Fezent 1997-ben rendezték egy cirkuszi sátorban, 2016-ra 100 fellépőig jutottak, akik közül húsz érkezett külföldről. 40.000 nézőjük volt, ami azért nem rossz. 2017-ben marad a dupla nagyszínpados felállás, lesznek külföldi és hazai sztárok, virsli, sör, perec, mindez augusztus 2. és 5. között. A bérleteket november 16. szerda éjfélig még 11 990 Ft-os áron lehet megvásárolni, itt.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok