Index Vakbarát Hírportál

Mariah Carey másokra keni a szilveszteri playbackes beégését

2017.01.03. 23:40

Mariah Carey számára különösen szerencsétlen módon ért véget a 2016-os év, ugyanis New York-i koncertjén, ahol nagy tömeg és tévénézők milliói előtt lépett fel, nagyon csúnyán beégett.

Nem tudta a szöveget, nem tudta mikor kellene belépni a dalba, amitől egyszerűen csak lefagyott. A hajtás után megnézhető a videó teljes egészében, ha valaki lemaradt volna róla.

Mariah Carey playback égése

Az énekesnő rögtön az incidens után csak Twitteren kommunikált, most viszont az Entertainment Weekly nevű lapnak adott egy rövid interjút, ami valójában a hamarosan megjelenő sorozatának a promóciójára fut ki, de mi koncentráljunk a lényegre.

Carey rögtön azzal kezdi, hogy a 2012-ben elhunyt Dick Clark soha nem hagyta volna, hogy egy énekes ilyen helyzetbe kerüljön. Clark volt korábban ennek a szilveszteri műsornak a házigazdája éveken keresztül, és nagyon szerencsésnek tartja magát, amiért dolgozhatott vele együtt.

Magát természetesen egy cseppet sem hibáztatja, inkább abban látja a problémát, hogy az őt körülvevő csapat nem volt elég profi. Ezt korábban már a szóvivőjén keresztül is üzente, és itt írtuk le, hogy mit szólt a vádakhoz a másik oldal.

Carey tartja magát ahhoz, hogyha legközelebb ilyen szereplést vállal, akkor csak olyanokkal dolgozik együtt, akikben megbízik, vagyis a saját csapatával. Továbbá nagyon hálás a rajongóinak, aki szerinte maximálisan megértőek és támogatóak voltak vele egész idő alatt. 

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok