Index Vakbarát Hírportál

Vujity Tvrtko Bubamarát énekelt az EFOTT-on

2017.07.14. 15:31

Minden idők leghosszabb EFOTT fesztiválján idén mínusz egyedik és nulladik nap is várta a látogatókat: az előbbin tóparti táborhangulat, utóbbin retróbulik voltak.  

A nulladik nap sztárja Dévényi Tibi bá volt 70. születésnapja alkalmából, a buliján fellépett Betty Love és Náksi Attila, a Bon-Bon, a Groovehouse, Takáts Tamás és Vincze Lilla is, a labdákat a kézilabdázó Mikler Roland dobálta. A Muzsika Szigete nevű helyszínen Vujity Tvrtko volt a sztár, ő énekelte ugyanis a Bubamarát, a tévés most először járt a fesztiválon, és rögtön fel is lépett. 

Az első igazi nap, koncertekkel (Punanny Massif, Tankcsapda, Brains) csütörtökön volt, a pénteki napra teltházat várnak, ekkor lép majd fel Sean Paul, aki legutóbb 2005-ben koncertezett Magyarországon, a Sziget Fesztiválon. Összesen 120-140 ezer vendégre számítanak a hét nap alatt Velencén. Az első nap képei galériánkban.

A több mint 200 koncert mellett sport-, gasztronómiai és turisztikai programok is várják a résztvevőket, és persze ott a Velencei-tó partja is.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok