Index Vakbarát Hírportál

Justin Biebert kitiltották Kínából

2017.07.21. 15:57

Justin Bieber több kínai rajongója nem igazán értette, az énekes miért nem lép fel az országban a világ körüli turnéja során, ezért a kulturális tárcához fordultak kérdésükkel. Ahonnan egy pénteki közleményben meg is jött a válasz, miszerint:

Justin Bieber egy tehetséges énekes, de amellett egy vitatott, külföldi példakép is

- mondják, és közleményükben megjegyzik, hogy Kína aggodalmát fejezi ki az énekes helytelen viselkedése miatt, ami sok fiatalból vált ki visszatetszést. Hangsúlyozták továbbá, hogy Bieber korábbi, kínai fellépésein sem viselkedett megfelelően.

Nem tudni pontosan a kínai kulturális tárca milyen rossz viselkedésre gondol pontosan, de az tény, hogy az előző kínai látogatása alkalmával Bieber nem kis médiavisszhangot okozott. 

Kikerültek róla ugyanis a Twittere olyan fotók, miszerint a testőreivel cipeltette fel magát a kínai nagy falra, mert nem volt kedve felsétálni. Bár Biebernek nyilván ez a botrány is jót tesz majd, hiszen a kínai színpadtól eltiltott művészek listája igen impozáns, nem engedték például fellépni Björköt sem 2008-ban, Bob Dylant 2010-ben, valamint az Oasist és a Maroon 5-ot sem - mindegyiküknek az volt a bűne, hogy felemelték a szavukat Tibetért.

A Purpose World Tour keretében egyébként a kanadai énekes több ázsiai helyszínen fellép majd Japánban, Indonéziában, Szingapúrban, a Fülöp-szigeteken és Hongkongban.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok