Index Vakbarát Hírportál

Palvin Barbi után itt a legforróbb magyar

2017.10.17. 17:35

"Megbasztam a csajod tegnap, és nagyon jó volt" – vág pofán mindjárt a legelső soraival Baba Aziz júniusban közzétett, Ármin Major című szerzeménye. A dalhoz nemrég videó is forgott a Duna-parton, amit a Stenken lehet először megnézni.

És hogy ki az az Ármin Major? "Ő a legforróbb arc Budapesten" – vágja rá a dalszerző, aki az év elején még egy Palvin Barbihoz szóló opusszal robbant be a köztudatba, néhány hónappal később pedig megírta a nyár talán legnagyobb magyar slágerét (tehát nem a Despacitót) Lány, Nyár, ATM címmel.

Az egyperces videót Gelencsér Nándi jegyzi Chromatichunter név alatt, a főszereplője pedig természetesen Major Ármin, aki állítólag nagyon be akar futni. "A klip készítéséhez semmi közöm nem volt, csak úgy küldték, hogy nézd csak, csináltam egy klipet a számodhoz!" – mondja Baba Aziz, aki nem igazán érti, hogy a múzsája miért nem posztol az Instagramon.

Baba Aziz egyébként azt üzeni, hogy már nem beszél csúnyán, szándékosan kerüli a trágárságot a számaiban. "Eszméletlenül proli" – mondja.

Ne maradjon le semmiről!

Rovatok