Index Vakbarát Hírportál

Michael Jackson holtan is keresett 75 millió dollárt

2017.10.31. 14:49

A Forbes magazin idén is összeszedte, mely már nem élő hírességek kaszálták a legtöbbet 2017-ben. A listát idén is Michael Jackson vezeti, aki immár ötödik alkalommal szerezte meg az első helyet. A 2009-ben meghalt popsztár az elmúlt évben (2016. október 15. és 2017. október 15. között) mintegy 75 millió dollárt keresett.

Jacko ezt a több mint 20 milliárd forintnak megfelelő összeget egy szeptember végén megjelent, Scream című válogatásalbummal, a Michael Jackson: The Immortal World Tour című Cirque de Soleil-előadássorozattal, valamint az egyéb zenés megjelenéseivel hozta össze, ami nem is rossz ahhoz képest, hogy a popsztár a halálakor a csőd szélén állt.

A második helyet Arnold Palmer, a tavaly szeptemberben elhunyt golflegenda szerezte meg 40 millió dollárral, azaz valamivel kevesebb, mint 11 milliárd forinttal, akit Charles Schulz, a Peanuts-képregények, illetve azok figuráinak alkotója követ a dobogón 38 millió dollárral, azaz több mint tízmilliárd forinttal. A negyedik helyen Elvis Presley áll 35 millió dollárral, az ötödiken pedig Bob Marley-t találjuk 23 millió dollárral.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok