Index Vakbarát Hírportál

Megy a smárolás Budapest belvárosában

2017.11.06. 16:43

A Roy és Ádám trió nem pont arról híres, hogy nagyon menő klipjeik lennének (lásd A csapból is én folyok), most viszont az idén áprilissal megjelent Ráz című albumuk egyik számához sikerült egy olyat készíteni, ami abszolút megállja a helyét egy zeneblogon 2017-ben. Először az Indexen lehet megnézni.

A Szex és Budapesthez készített videoklipet Regős Ábel rendezte (például a Budapest Voicesnek is készített videót, azon kívül dokumentumfilmes, az idei Verzión is lesz filmje), és merőben más, mint amit Roy és Ádámtól megszokhattunk: lassított felvételes, szinte dokumentarista klip néhány budapesti párról, akik randizni mennek az éjszakában, és vagy őrületes smárolás lesz a vége, vagy összeveszés, vagy mindkettő egymás után. A klip operatőre Csingun Ádám volt.

A Ráz című album - amin a Szex és Budapest is szerepel - április 30-án jelent meg, az előtt hat évig nem adtak ki nagylemezt. És a név ellenére tényleg trióról van szó, Kohánszky Roy és Nagy Ádám 2006-ban kérte fel állandó dobosnak Csányi Zoltánt.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok