Index Vakbarát Hírportál

A Hősök irgalmatlanul beszól valakinek

2018.03.14. 15:05

Új számmal és klippel jelentkezik a Hősök, a Kiskancsót itt lehet először megnézni is meghallgatni. Az alapot Pixa csinálta, Eckü azt mondta róla, hogy a szám "eléggé új vonalon mozog, nem a régi bevált Hősök-recept (zongoramintás, lassú zenére fejtjük meg a világot). Tudjuk, hogy megosztó lesz. De ennyi év és lemez után, kellenek az új utak és kihívások, nem elégedhetünk meg a biztonsági játékkal."

A klip sem egy világmegfejtés, hanem egy irgalmatlan beszólás valakinek, akit sem a klipben, sem a szövegben, sem a nekünk küldött levélben nem neveznek meg, Eckü csak annyit mondott, hogy nem Funktasztikusról szól.  Bár sokan szeretnék belehallani, nekünk semmi bajunk nincs vele. A legutóbbi Ízig-vérig dalában megkapja sok előadó, köztük mi is, de nem haragszunk rá. Az utolsó OSG-n (2016. szeptember 10.) ráadásul kezet fogtunk, úgy gondoltuk, ezzel lezártuk a nézetkülönbségeket. Azóta nem volt köztünk semmilyen kontakt. Funk nagyon tehetséges és jó MC, emberileg mást gondolunk a világról, de a mi olvasatunkban ettől teljesen megférünk a palettán. Neki ettől a beef-től nem lesz sokkal jobb, nekünk pedig nem lesz sokkal rosszabb." - írta. 

 A klipet Virág Peti rendezte, aki dolgozott már a Hősökkel, ez a videó nincs túlbonyolítva, egyrészt szekálnak benne egy "kiskancsót", aztán meg a Hősök és a haverjaik (pl. Fluor) lassítva pózolnak egy vörös háttér előtt. "Pixa azért nincs a klipben, mert éppen afterezett."

A következő Hősök-fellépés pénteken lesz Pécsen az Est Caféban, itt a Facebook-esemény hozzá.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok