Index Vakbarát Hírportál

Egyedül koncertezik a Linkin Park alapítója

2018.03.27. 09:54

Chester Bennington tavaly júliusi öngyilkossága óta az első szólófellépését jelentette be Mike Shinoda, a Linkin Park egyik alapítója, dalszerzője, motorja. Shinoda a májusi Identity LA fesztiválon lép majd fel Los Angelesben. A buli ráadásul ingyenes lesz.

A zenész januárban már kihozott egy háromszámos EP-t Post Traumatic címmel, amelyet a Bennington halála utáni, hullámvasúthoz hasonlított időszak ihletett. Később, egy márciusi Instagram-posztból az is kiderült, hogy Shinoda már a nagylemezen, valamint egy azt felvezető klipen dolgozik.

Shinoda nemrég arról is beszélt egy interjúban, hogy milyen nehéz volt Bennington halála után visszatérnie a dalszerzéshez és a stúdiózáshoz, írt rossz grunge-számokat, írt rossz rap-számokat, aztán született néhány értékelhető próbálkozás is, de kezdetben rettegett attól, hogy nem lesz képes semmi jót alkotni Bennington nélkül.

Chester Bennington holttestét 2017. július 20-án, helyi idő szerint csütörtök reggel 9-kor, találták meg az énekes Los Angeles-i otthonában. 41 éves volt. 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok