Index Vakbarát Hírportál

2019-ben Magyarországra jön a Tokio Hotel

2018.10.29. 11:02 Módosítva: 2018.10.29. 18:10

Több mint tíz év után visszatér Magyarországra a Tokio Hotel. A zenekar, ami annak idején az emo hullámain lett népszerű, korábban a Viva Comet sztárvendégeként játszott Magyarországon, illetve egy Aréna koncerten is túl vannak már, jövőre újabb önálló koncertet adnak. A bejelentést a Facebook-oldalukon tették meg, a világ körüli turné állomásai között ott volt Budapest is.

A koncert június 2-án lesz a budapesti Tüskecsarnokban, a jegyeket november 6-án 10 órától kezdik majd árulni. A bejelentés mellé azt írják, hogy a visszatekintés fontos szerepet kap, vagyis várhatóan a koncert jelentős része a régi dalokra épül majd, amiket valószínűleg újrahangszerelve lehet majd hallani. 

A zenekar legutóbbi, hatodik albuma, a Dream Machine tavaly márciusban jelent meg, most az új albumukkal indulnak turnéra, ami hamarosan megjelenik. Ezek a dalok már nem olyanok, amikkel a 2000-es években híresek lettek, már a Kaulitz testvérek megjelenése sem olyan extrém, mint akkoriban volt. Ez a kép néhány hónapja készült a zenekar énekeséről és gitárosáról egy kiállítás megnyitóján.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok