Index Vakbarát Hírportál

Éjfélig vártak Nicki Minajra Pozsonyban, végül elmaradt a koncert

2019.02.24. 10:06

Ritkán fordul elő olyan botrányos eset a showbizniszben, mint ami a hétvégén történt Pozsonyban: Nicki Minaj koncertje úgy maradt el, hogy előtte öt órán keresztül váratták a jegyeket száz euró körüli összegért megvásárolt rajongókat. Mindezt állítólag technikai jellegű problémák miatt.

Az Új Szó beszámolója szerint Pozsony lett volna az európai Minaj-turné második állomása, de ehelyett csak egy felháborító szervezői bakit sikerült prezentálni a közönségnek. A 18 kamionnyi felszerelés hatórás késéssel érkezett meg az Ondrej Nepela Téli Stadionba, ahol gőzerővel elkezdődött a színpadépítés, ám nem sikerült befejezni. A produkció a szervezőket hibáztatja, a szervezők a produkciót – írja a lap. 

A közönség az eredetileg meghirdetett 19:30-ra érkezett a helyszínre, ahol közölték velük, hogy csúszik a kezdés, ezért a bemelegítésnek szánt hazai Majk Spirit koncertje elmarad. Végül 21:30-kor nyitották ki a stadion kapuit, de a koncert csak nem akart elkezdődni. Végül éjfél előtt pár perccel egy csehül beszélő szervező társaságában megjelent a színpadon Nicki Minaj és közölte, hogy

a koncert sajnos elmarad, mivel a helyszínen nincs elegendő áram a technika beüzemeléséhez.

A bejelentést füttykoncert fogadta, a pillanatokról felvétel is készült:

Az eset utáni felháborodott posztokból kiderül, hogy sokan elég sok pénzt fizettek a jegyekért, volt, aki azt írta, 109 euróért vásárolta a jegyet ajándékba az unokahúgának,

aki végül sírva és elcsigázva távozott a helyszínről. Információink szerint többen az ország keleti részéről érkeztek Pozsonyba vonattal.

Az Új Szó azt írja, a jegyek árát természetesen visszakapják a pórul járt nézők (bár a pontos ügymenetről eddig nem tájékoztattak a szervezők), de az utazás és az ötórás várakoztatás okozta kellemetlenségeket nyilván nem tudják kompenzálni. 

Nicki Minaj Magyarországon folytatja a turnéját, február 25-én 19.30-kor lép fel a Papp László Sportarénában, legalábbis ha a dolgok itthon jobban alakulnak, mint a szomszédban.



Rovatok