Index Vakbarát Hírportál

Másfél órát csúszik a mai Nicki Minaj-koncert

2019.02.25. 14:08 Módosítva: 2019.02.25. 23:28

Azok után, hogy óriási balhé közepette elmaradt Pozsonyban Nicki Minaj amerikai rapper pénteki koncertje, az előadó hétfői budapesti koncertje is csúszással kezdődött. Minaj kétszer is színpadra állt: az első, mintegy 45 perces szettje után egy időre Juice WRLD vette át a bulit, hogy aztán újabb háromnegyed órára visszaadja neki a show-t. A bulinak így éjjel fél egy körül lett vége. A koncertről szóló beszámolónkat itt lehet olvasni.

A szlovákiai koncert hivatalosan áramhiány miatt maradt el, amit az órákon át várakoztatott közönség heves füttykoncerttel fogadott, azonban később a lengyelországi fellépés lebonyolításával semmi baj nem volt. A 24-nek a szervezők megerősítették korábban, hogy a budapesti fellépésre teljesen felkészültek, azonban egy friss közleményben felhívják a közönség figyelmét, hogy várhatóan másfél órás csúszással számoljanak ma este:

Felhívjuk kedves közönségünk figyelmét, hogy a mai Nicki Minaj koncert, várhatóan másfél órás csúszással fog megkezdődni. Ennek oka, hogy a koncertturnénál használt díszletet, hang- és fénytechnikát szállító kamionok a rossz útviszonyok miatt csak késve érkeznek meg Budapestre az előző koncerthelyszínről. Vendégeinket arra kérjük, hogy a meghirdetett időpont helyet tervezetten a 20.00 órás kapunyitásra érkezzenek a Papp László Budapest Sportarénába.

Nicki Minaj egyébként a feltörekvő rapper, Juice Wrld társaságában érkezik Budapestre.

Frissítés: A koncerten a kapunyitásra is sokat kellett várni. Nagyjából háromnegyed kilenckor kezdték el beengedni a Sportaréna előtt összegyűlt tömeget. A koncert pedig várhatóan fél tizenegykor kezdődik majd.

Frissítés 2: Kollégánk már bejutott a koncertre, de éppen most írta, hogy a három előzenekar közül még egyik sem kezdte el a műsorát, ami azt jelenti, hogy a tervezett másfél órásnál valószínűleg több lesz a csúszás.

Frissítés 3: Amikor már úgy tűnt, hogy nagyon komoly csúszás lesz az egészből, akkor olyan történt, amit a szerkesztőségben ülő könnyűzenei szakértőnk, Pándi Balázs megjósolt: egész egyszerűen törölték a három előzenekart, így Nicki Minaj egyből lefaragott több mint egy órát a csúszásból. Este negyed tizenegy után nem sokkal elkezdődött a várva várt koncert. Így már biztosan elmondható, hogy Nicki Minaj az európai turnéja eddigi négy állomásából már hármon színpadra lépett.

Frissítés 4: Nicki Minaj előbb kb. 45 percet játszott, majd Juice WRLD vette birtokba a színpadot, ahova aztán újabb 45 percre visszatért Minaj. A bulinak éjjel fél egy körül lett vége.



Rovatok