Index Vakbarát Hírportál

Pásztor Anna részvétét küldi zaklatója családjának

2019.03.01. 09:36

"Most nem tudok másra gondolni, mint hogy mennyi felelősségem van nekem abban, hogy ez történt? Nem tehetek mást, csak azzal próbálom nyugtatni magam, hogy semennyi, hisz ő döntött úgy, hogy befejezi" - nyilatkozta a Borsnak Pásztor Anna, miután a börtönben öngyilkos lett a férfi, aki csaknem kétszáz oldalnyi levélben zaklatta és halálosan fenyegette őt.

Ahogy azt mi is megírtuk, csütörtökön öngyilkosságot kísérelt meg Pásztor Anna zaklatója a börtönben, és miután kórházba szállították, belehalt sérüléseibe. A férfit az után tartóztatták le, hogy az ő és családja megölésével fenyegetőző levelek után egy késsel a cipőjében jutott be Pásztor Anna egyik koncertjére. Emiatt az ügyéről a bíró azt mondta: már nem csak zaklatás, hanem emberölés előkészületének is minősülhet.

A Bors megkereste az Anna and the Barbies énekesét, hogy reagáljon az öngyilkosságra.

Rengeteg gondot okozott nekünk, de a szívem minden szeretetével fogadtam el a bocsánatkérését az utolsó tárgyaláson. A barátaitól tudom, hogy feltett szándéka volt már tinédzserkorában is, hogy megöli magát. Mégis maradt, aztán megismert engem, és talán azt gondolta, magával visz. Meggyőződésem, hogy azon a tavalyi koncertünkön, amikor elkapták, akarta, hogy vége legyen az éle­tének"

- mondta az énekesnő a lapnak. Végül hozzátette:

Az édesanyja mit gondolhat? Hogy lehet túlélni egy ilyen tragédiát? Anyaként is mélységesen együttérzek vele. Őszinte részvétem József családjának és a barátainak. Nagyon sajnálom."

Ne maradjon le semmiről!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Rovatok