Index Vakbarát Hírportál

Róisín Murphy és José González is a Balatonnál koncertezik

ML4 8457
2019.04.30. 11:00

Idén kétnaposra bővül a balatonboglári Gömbkilátónál megrendezett Balaton Piknik. A második alkalommal megrendezett eseményen fellép majd többek között Róisín Murphy, José González és a Morcheeba is.

A Balaton Piknik első napján, szeptember 13-án, játszik majd a francia Gilles Peterson, a holland Maestro és a Nicola Conte & Spiritual Galaxy, a nap húzóneve pedig Róisín Murphy lesz. A második napon, szeptember 14-én, a Nubiyan Twist és Bebel Gilberto koncertje után José González lép majd fel, végül pedig a Morcheeba zárja a programot.

"Nagy hangsúlyt fektetünk idén a gasztronómiára is, elsősorban a régió legfontosabb képviselőivel, a Balatoni Kör csapatával működünk együtt A környék legnevesebb vendéglője, a balatonszemesi Kistücsök nagy örömünkre vállalta, hogy házigazdaként lesz jelen a Balaton Piknik VIP-teraszán" – árulta el Fülöp Zoltán, a szervező VOLT Produkció vezetője.

Az idei Balaton Pikniket szeptember 13-án és 14-én rendezik meg a balatonboglári Gömbkilátónál, ahol mindkét nap déltől este tizenegyig tartanak a programok. A jegyelővétel május 2-án, csütörtök délben, indul a Nagyon Balaton oldalán.

Ne maradjon le semmiről!



Rovatok